Saturday, 31 March 2012

nama awak

nazryn tpi kna pnggil riyan....
 SAYA PNGGIL AWK MONYET TINGGI...
SBB AWK TINGGI SNGAT.... K BYE.....

sia2 untk aku

first time kau text saya....kau ckp kau mau knal ma aku....
bila aku ckp oh boleh bha...then  16032012 bersamaan hari jumaat...
kau bawa aku couple.....aku terima....tiba2 aku sakit...
3 hari berturut turut aku demam.....hari ahad kau suru aku kol kau....
time tu kau guna number kwn kau.....time tu kita sweet sngat kita
pakai pnggilan "by and hny" tiba2 kwn kau wawan....text aku...wawan ckp dia nak knal dgan farahain...
hari demi hari aku layan perangai kau...... tiba2 kau paksa aku bwat benda yg
pling aku enda suka......hampir setiap hari kau ckp sal bnda tu....
okey aku lyan jugak..... and tiba2 semalam 30032012  kau ugut aku untuk bwat tu bnda....
smpai kau kait kan mna kwn aku sndiri...kita gadu besar....kau snggup bwat aku begini???
then awal pagi by ckp by p main bola....lepas by main bola kat penampang by tiba2 say sorry kat hny...sbb by kesal
paksa hny..okey hny terima.....bila kita berbaik semula by ajak hny jumpa....time tu hny dha kat petagas...
by bwa hny jmpa....tpi hny ckp hny enda biasa keluar mlm....then by mara kat hny bb hny kasi bodoh by kono...
it's ok....tpi hny paksa diri jaln p kedai tuk jmpa by jak.....bila dha jmpa...by senang2 ckp bh okey lhar itu jak....
ouh okey lha,then by minta hny belanja by tuk beli reload.....tpi by enda ambil....
so hny pulang...and by pown pulang...
tiba2 tadi by bawa hny break!! hny ckp ma by  serious ka by mau kasi break hny???
 by ckp ya.....
sakit hati saya kau bwat saya begitu.....

RINDU SAYA MAU PNGGIL KAU MONYET... monyet tinggi mcm papan....
tpi kau bwat ak hanya sia sia....
aku suka lelaki yg ambil berat pasal aku....
mcm kau ar..... snggup ak kasi luka tngan aku sbb kau...
tpi iya hnya sia sia d mata aku....


bagi aku nama kau dan aku akan kekal d hti aku....ILOVEYOUSOMUCH MONYET TINGGI....

-NAZRYNATASHA- -16/03/2012 HINGGA 31/03/2012 IYA HANYA KENANGAN....

 bye

31032012

hari2 nak gadu dgan c chynta....
asal saya tak nak...mesti dia marh.....
haiyo.... mls lhar nk ckp..... yg pnting dia dpt jaga saya...
kankan... rindu kat dia.... baru jak jmpa dia tdi....k bye

Saturday, 24 March 2012

Gara Gara Shawl

sebenarnya saya nak cuba pakai shawl nie.....
sbb saya nmpak orng lain pakai cantik...cute.....
so saya nak belajar pakai shawl nie......saja nak cuba mna lah tau
suatu hari nnti saya dha biasa pakai.....skarang nie nak cari shawl...tpi kat sabah
tak bnyak.....nnti saya suru kakak saya yg kat kl tu beli kan saya....


mesti best kan pakai shawl ni.....
nnti saya cuba yer......tunggu tau