Wednesday, 13 June 2012

hey..

lama suda aku enda buka nie bolg..baru hari nie aku buka nie blog :3

anu apa nie??  aku mau cari cinta yg setia....tpi teda dlm dunia nie...

aku bowrink.....penat aku buat KGT  ni....mau blank sua otak aku....

BREAKRIST <3

Saturday, 31 March 2012

nama awak

nazryn tpi kna pnggil riyan....
 SAYA PNGGIL AWK MONYET TINGGI...
SBB AWK TINGGI SNGAT.... K BYE.....

sia2 untk aku

first time kau text saya....kau ckp kau mau knal ma aku....
bila aku ckp oh boleh bha...then  16032012 bersamaan hari jumaat...
kau bawa aku couple.....aku terima....tiba2 aku sakit...
3 hari berturut turut aku demam.....hari ahad kau suru aku kol kau....
time tu kau guna number kwn kau.....time tu kita sweet sngat kita
pakai pnggilan "by and hny" tiba2 kwn kau wawan....text aku...wawan ckp dia nak knal dgan farahain...
hari demi hari aku layan perangai kau...... tiba2 kau paksa aku bwat benda yg
pling aku enda suka......hampir setiap hari kau ckp sal bnda tu....
okey aku lyan jugak..... and tiba2 semalam 30032012  kau ugut aku untuk bwat tu bnda....
smpai kau kait kan mna kwn aku sndiri...kita gadu besar....kau snggup bwat aku begini???
then awal pagi by ckp by p main bola....lepas by main bola kat penampang by tiba2 say sorry kat hny...sbb by kesal
paksa hny..okey hny terima.....bila kita berbaik semula by ajak hny jumpa....time tu hny dha kat petagas...
by bwa hny jmpa....tpi hny ckp hny enda biasa keluar mlm....then by mara kat hny bb hny kasi bodoh by kono...
it's ok....tpi hny paksa diri jaln p kedai tuk jmpa by jak.....bila dha jmpa...by senang2 ckp bh okey lhar itu jak....
ouh okey lha,then by minta hny belanja by tuk beli reload.....tpi by enda ambil....
so hny pulang...and by pown pulang...
tiba2 tadi by bawa hny break!! hny ckp ma by  serious ka by mau kasi break hny???
 by ckp ya.....
sakit hati saya kau bwat saya begitu.....

RINDU SAYA MAU PNGGIL KAU MONYET... monyet tinggi mcm papan....
tpi kau bwat ak hanya sia sia....
aku suka lelaki yg ambil berat pasal aku....
mcm kau ar..... snggup ak kasi luka tngan aku sbb kau...
tpi iya hnya sia sia d mata aku....


bagi aku nama kau dan aku akan kekal d hti aku....ILOVEYOUSOMUCH MONYET TINGGI....

-NAZRYNATASHA- -16/03/2012 HINGGA 31/03/2012 IYA HANYA KENANGAN....

 bye

31032012

hari2 nak gadu dgan c chynta....
asal saya tak nak...mesti dia marh.....
haiyo.... mls lhar nk ckp..... yg pnting dia dpt jaga saya...
kankan... rindu kat dia.... baru jak jmpa dia tdi....k bye

Saturday, 24 March 2012

Gara Gara Shawl

sebenarnya saya nak cuba pakai shawl nie.....
sbb saya nmpak orng lain pakai cantik...cute.....
so saya nak belajar pakai shawl nie......saja nak cuba mna lah tau
suatu hari nnti saya dha biasa pakai.....skarang nie nak cari shawl...tpi kat sabah
tak bnyak.....nnti saya suru kakak saya yg kat kl tu beli kan saya....


mesti best kan pakai shawl ni.....
nnti saya cuba yer......tunggu tau

Saturday, 18 February 2012

yumm yumm...

:'( harap2 esok dpt makan ice cream yg plg sdap........tngok wayang......wah.......
nak makan satu orng jew......yum yum......

Friday, 17 February 2012

Kesedian Melanda Jiwa Aku...

hey guys....
hari nie ak sungguh sedi.....sbb niat ak mau lupa kan kawan rapat dan serapat2 nya....
sbb ak takut couple jelous.....so sbb itu ar.....
then malam ak kena text form fynaz supaya jgn lgi kacau hubungan dea ma azmira....
then mira lgi text jgan kacau hubungan dea ma fynaz sbb dea cuma ikut perintah couple dea....
so mulai esok and smpai bila2 ak enda akan ganggu hubungan diorang lgi....
biar lha ak pandai jua jaga diri ak.....if ak mati enda payah lha durang risau pasal ak lagi....
now ak hnya berdiam diri enda payah bgitau orng laen......ak enda snggup lgi tampung kesedihan ak nie....
cukup lha smpai d sini....berakhir kan lah kesedihan ak  nie...

ya allah k\engkau jauh kan lah ak dari segala kesulitan yg ak tmpuhi ini...
segala kesedihan.....kesakitan...dan lain...dan kau jauh kan lah diri ku dari dorang fynaz dan azmira....
jauhi kan lha ak dari org yg ak sayangi.......

so tabah kan hati mu natasha......
buat2 happy saja lah.....

Tuesday, 31 January 2012

31012012

hey....
hari nie bdaqy kakak tiri saya.....
ka lha tada yg mau d ckp k bye....

Sunday, 29 January 2012

tngok wayang :)

hey blog....
saya tngok wayang wit my mom tadi....kat suria sabah.....hahah
saya takut sngat tngok cite hantu...apa lgi pasal kumkum nie.... ada satu part to
time mak dea dha nazak to...anak dea pulang so anak dea terus cium dahi mak dea....
haha then semua orng kat dlm rumah to terhidu bau aneh...anak dea pown terhidu pas2 kat mak dea
terus anak dea buka kain yg menutupi seluru bdan dan muka mak dea..... tiba muka mak dea bercacing...
euw....geli saya tngok.... berabis saya bergirik kat dlam panggung to.....hahha...


SAYA SAYANG WAWA ZAINAL.....wawa zainal pling DOPE bagi saya......

29012012 :P

hey guys....
hari nie saya betol2 sakit hati kat my mom and my stepsister...
sbenarnya saya nak mandi manda akt waterwall tpi tetunda cbb mahal sngat(konon)
setakat RM15 jew dha nak plang....and pekerja kat situ baru bersihkan kolam tu...
so dha nak cerewat nak pulang....ish saya mmang bnci ar kat pompwan to...and and
my stepsister nie nak pegi tandas..tpi tndas to msi kunci...dha nak tmbuk pintu tndas to...
ala klau saya bkan pntu jew tiang pown tak sakit.... minta puji kan saya punya kakak tiri....





hacked by : natasha sowt :3
 

Saturday, 28 January 2012

cuti sekolah bulan 3

cuti scull bulan tiga nie saya akan pgi KUALA LUMPUR...
saya nak jmpa my sister and abg saya......saya nak pnjam DSLR diorang...hahah
saya nak pakai NIKON abg saya and LUIMIX kakak saya...hohoho...
tpi saya nak jmpa abg saya dulu sbb saya nak waris NIKON dea hahaha......

suatu hari nnti :)

suatu hari nnti saya akan kumpulkan my big family....
start form arwah daddy smpai my mom then smbung kepada bapa tiri saya...
1 big family......yea ho.....hahaha akan dtg ar......

my sister :)

kakak kesygan,izziey,abg mamat...

saya sayang sangat deorang nie....lagi kakak fifiey saya....hahha
izziey nie anak buah saya....dan akan dtg izziey akan dpt adik baru....
pompwan or lelaki itu tak tau....sbb masi 4 bulan......
hahaha waiting for next baby....
abg mamat nie abg ipar ku....haha mula2 saya kenal dea saya sngat takut dgn dea....
sbb garang sngat.....


ini time tngok wayang :)

hahah hensome tak bdak lelaki to????? izziey nakal sngat....mcm nak teranjang jew dea......
tpi nasip kecik lgi....biar pown kecik akal dan fikiran mcm orng dewasa...

pernah satu hari saya bwat kan susu dea....so saya bwa dea main...
sekali dea tnya kenapa dgn lida saya...so saya tngok ar kat cermin....
botol dea tu sya lepas letak kat meja....tup2 hilang....apa lgi dea ketawa ar...
saya pown ketawa oleh dea.....



:'(

clamat mlm smuanya...
huhuhu saya sedi coz my mum blum ambik saya lagi...
huhuhuhusedi sngat2.....saya nak balik awal sbb saya nak tido awal...
sbb saya nak g waterwall....selama nie saya selalau g poring ..
saya tak pernah p waterwall...saya nak cuba...ar.....
best ke tak waterwall to......

Mulan Jameela - wonder woman

Project Pop - Bukan Superstar (SUPER HQ Video)

CHATING

hey...
semalam 27012012 ada satu lelaki chat dgn saya...
hahaha cute ar....dea ckp dea syg saya....
haha nme fb dea jal xal (cuncun) haha
kwn saya sndiri ckp cute......
BTW jal xal(cuncun) milik saya....hahha


saya tunggu soalan dea....hahha
harap dea dpt jaga saya.......suatu hari nnti.........
JAL XAL (CUNCUN) MILIK SAYA....
hahahha

Good bye

hye.....
Good bye bukan ertinya saya ingin tinggal kan nie blog....
saya ingin ucap kan Good Bye to untuk lelaki yg pernah sakit kan hati saya.....
lelaki yg pernah saya anggap lelaki yg dpt jaga saya tpi hanya sia sia...
bagi saya lelaki tu ada lha buaya darat......
WHAT EVER AR.....
now saya dgan kehidupan yg baru......



P/s: bukan semua lelaki okiey....chuw

Friday, 27 January 2012

28012012

hey :3
hari nie saya dha nak pulank g tmpat mak saya.....
now saya kat kg petagas.....maybe saya kena ambil petang kot...
sebelum saya pulang tmpat mak saya.....lebih baik saya tulis bnlog saya nie khan....
hahah sbnarnya saya djha bwat bnyak blog tpi saya tak ingat email and password saya sndiri...
terpaksa lha bwat bru lgi......
dan sbnarnya lagi saya nie tak tau nak bwat blog yg AWESOME...
what ever.....btw...30.01.2012 ni skolah saya fha buka dha....
selama saya cuti tahun baru cina nie....rasa mcm cuti ni lama sngat...
dulu time saya kecik2 saya suka sngat cuti....
tpi bila dha besar panjang nie.....asal cuti mesti hati terasa rindu dgn sekolah,kawn2, cikgu......
hahah....pelajaran....
wow,next years PMR...so time ni ar saya nak belajar btul2 supaya dpt markah yg tnggi....

pelajaran yg paling saya mnat ialah math sbb saya syg sngat kat cikgu yg mengajar kami math to...
nama cikgu ialah MALATI AMIT penolong kanan.....cikgu nie ada masa dea garang ada masa dea
happy......
k lha saya dha nak post lah.....
bubye......

hello :3

hey,
saya natasha....
saiia 14 tahun..and saiia scull kat sm stella maris wif my friends...
i have new friends time saiia form 1....
first day kami masuk stella maris to....saiia betul2 segan nak masuk stella maris...
sbb saya tak biasa dgan sekolah baru....tpi bila dha dpt kwn bru kat stella...
makin hari makin selesa dgan sekolah to....
now saya dah form 2.... ada beberapa kwn saya dha pnda kelas.....
saya ada 1 orng kawan iaitu ANI MAISARAH my bebeh hahah....
dea nie terlalu awesome bagi kami time form 1... tpi skarang kami dah lain kelas..
ani masuk kelas yg ke 3 and saya masuk klas yg ke 4....
hahha....saya syg sgat kat ani maisarah nie..... coz apa2 masalah dea gan couple dea pasti dea gitau kami sekelas...
ani maisarah ni ketua kelas yg paling dope,funny,awesome,and pretty....hahaha


btw,bnyak agi yg nak d cerita kan.....nnti kita snbung k....
boi.........