Friday, 27 January 2012

28012012

hey :3
hari nie saya dha nak pulank g tmpat mak saya.....
now saya kat kg petagas.....maybe saya kena ambil petang kot...
sebelum saya pulang tmpat mak saya.....lebih baik saya tulis bnlog saya nie khan....
hahah sbnarnya saya djha bwat bnyak blog tpi saya tak ingat email and password saya sndiri...
terpaksa lha bwat bru lgi......
dan sbnarnya lagi saya nie tak tau nak bwat blog yg AWESOME...
what ever.....btw...30.01.2012 ni skolah saya fha buka dha....
selama saya cuti tahun baru cina nie....rasa mcm cuti ni lama sngat...
dulu time saya kecik2 saya suka sngat cuti....
tpi bila dha besar panjang nie.....asal cuti mesti hati terasa rindu dgn sekolah,kawn2, cikgu......
hahah....pelajaran....
wow,next years PMR...so time ni ar saya nak belajar btul2 supaya dpt markah yg tnggi....

pelajaran yg paling saya mnat ialah math sbb saya syg sngat kat cikgu yg mengajar kami math to...
nama cikgu ialah MALATI AMIT penolong kanan.....cikgu nie ada masa dea garang ada masa dea
happy......
k lha saya dha nak post lah.....
bubye......

No comments:

Post a Comment